Θερινά Προγράμματα

ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Τα θερινά προγράμματα του Γυμνασίου ξεκινούν 21 Ιουνίου 2021 και λήγουν 9 Ιουλίου 2021 (διάρκειας 3 εβδομάδων).

Κάθε μέρα γίνονται διαφορετικές δραστηριότητες με θεματικές ενότητες πάνω στα Μαθηματικά, τη Γλώσσα, τα Εικαστικά, τον αθλητισμό, τις σύγχρονες τεχνολογίες και τις ψυχαγωγικές εκδρομές.

Το κόστος των θερινών προγραμμάτων είναι 150€ και απευθύνονται στους/στις μαθητές/τριες του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ σχολείου αλλά και σε μαθητές/τριες άλλων σχολείων.

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

& ΓΛΩΣΣΑ

Οι μαθητές/τριες έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν με ευχάριστο και ελκυστικό τρόπο τα μαθήματα της Γλώσσας και των Μαθηματικών. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την εφαρμογή διασκεδαστικών δραστηριοτήτων (π.χ. παιχνίδια λογικής, κουίζ, κ.ά.), με στόχο να ξαναθυμίσουν αλλά και να διευρύνουν το φάσμα των γνώσεών τους.

ΘΕΡΙΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΥΚΕΙΟΥ

Τα θερινά προγράμματα του Λυκείου έχουν ως στόχο την προετοιμασία των μαθητών/τριων στα βασικά μαθήματα της επόμενης τάξης και κυρίως αυτά των Πανελλήνιων Εξετάσεων.

Από

Α προς Β Λυκείου

Τα θερινά μαθήματα διαρκούν 3 εβδομάδες και ξεκινούν μετά τις τελικές ενδοσχολικές εξετάσεις και το κόστος τους είναι ανάλογο των μαθημάτων που επιλέγει ο/η μαθητής/τρια.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

  • Νεοελληνική Γλώσσα

  • Λογοτεχνία

  • Αρχαία Ελληνική Γλώσσα

  • Λατινικά

  • Μαθηματικά

  • Φυσική 

  • Χημεία

Από

Β προς Γ Λυκείου

Τα θερινά μαθήματα διαρκούν 6 εβδομάδες ξεκινώντας μετά τις τελικές ενδοσχολικές εξετάσεις και είναι υποχρεωτικά για όλους τους/τις μαθητές/τριες του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ σχολείου.

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι ανάλογα με την ομάδα προσανατολισμού που έχει επιλέξει ο/η μαθητής/τρια.

Το κόστος των θερινών μαθημάτων για τους/τις μαθητές/τριες του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ σχολείου είναι ενσωματωμένο στα δίδακτρα του χειμερινού ωρολογίου προγράμματος της Γ Λυκείου. 

Το πρόγραμμα σπουδών των μαθημάτων αυτών μπορείτε να το δείτε εδώ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ SUMMER SCHOOL

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να δηλώσετε ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του/της μαθητή/τριας στα θερινά προγράμματα του SUMMER SCHOOL του σχολείου μας. Η δήλωση συμμετοχής δεν σας δεσμεύει, αλλά σας εξασφαλίζει ότι, εφόσον υπάρχει θέση στην τάξη που επιλέγετε, αυτή θα κρατηθεί έως ότου επικοινωνήσουμε μαζί σας για να ακολουθηθεί η κανονική διαδικασία συμμετοχής η οποία περιλαμβάνει προσωπική επαφή γονέα-κηδεμόνα και σχολείου.

 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή του/της μαθητή/τριας θεωρείται η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης (Δελτίο Υγείας) από τον ιατρό που παρακολουθεί τον/την μαθητή/τρια. Εξαιρούνται οι μαθητές/τριες του ΜΕΘΟΔΙΚΟΥ σχολείου οι οποίοι/ες έχουν καταθέσει από την αρχή της σχολικής χρονιάς την βεβαίωση αυτή.

ΠΡΟΣΟΨΗ 2.jpg

ΚΟΡΩΠΙ

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle